Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Καταδίκη 200 ετών σε παιδόφιλο που βίασε 2χρονη...

Διακίνησε το αρρωστημένο βίντεο του βιασμού της δίχρονης.

Σε 200 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας
διεστραμμένος βιαστής δίχρονου κοριτσιού. Ο Έρικ Μάστερ, πρώην υπάλληλος στην Αμερικανική Ακτοφυλακή, το 2012 βίασε σε μοτέλ του Μίσιγκαν ένα κοριτσάκι 18 μηνών. Αρχικά έδεσε τα χέρια και τα πόδια της μικρής στο κρεβάτι και προέβη σε μια σειρά από ειδεχθείς πράξεις πριν βιάσει και σεξουαλικά το κορίτσι. Ο Μάστερ μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις τους και στο τέλος έστειλε το βίντεο σε άλλους παιδόφιλους σε δίκτυο ανταλλαγής εικόνων και βίντεο παιδικής κακοποίησης.  Από το βίντεο φαίνεται πως τα όσα έκανε στη μικρή δεν ήταν «αρκετά» καθότι μετά το σεξουαλικό βιασμό της μικρής, ούρισε πάνω της.
Το διεστραμμένο έγκλημά του ανακάλυψε το FBI το οποίο βρήκε το βίντεο της πράξης του σε υπολογιστή άλλου παιδόφιλου και έτσι κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.
Ο κ. Μάστερ, πριν το έγκλημά του το 2012, ήταν ήδη στη φυλακή  καθότι είχε παρενοχλήσει μια 17χρονη μαθήτρια.
«Είσαι πραγματικά ένας διαβολικός άνθρωπος και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ποτέ ξανά δεν θα εμφανιστείς στην κοινωνία» ανέφερε ο δικαστής Μάρκ Τρουσόκ στον κ.Μάστερ κατά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης.  
«Πήρες ένα μικρό κορίτσι 18 μηνών, ένα μικρό αθώο κορίτσι, σε ένα μοτέλ, με έναν συγκεκριμένο σκοπό, με μια κάμερα και με δεσμά. Έγδυσες το μικρό κορίτσι με την πρόθεση να το βιάσεις […] Δεν υπάρχει δικαιολογία για ότι έκανες» συνέχισε ο δικαστής.
Παράλληλα ο δικαστή έστειλε ηχηρό μήνυμα και στο δικαστικό σώμα που εξετάζει την αποφυλάκιση υπό όρους αναφέροντας χαρακτηριστικά στην απόφασή του πως δεν πρόκειται να δώσει δικαίωμα ο κ.Μαστερς να ζητήσει αποφυλάκιση υπό όρους αν δεν είναι 79 ετών.
«Τελειώσαμε. Πάτε τον στη φυλακή» ανέφερε στο κλείσιμο της αγόρευσής του ο δικαστής.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.