Το update ναυαγεί...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε ονομάσει το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα θέλει να το αναβαθμίσει σε ΕΘΝ.Ο.Σ. Θέλει να απευθύνεται σε ολόκληρο το έθνος, όχι μόνο στον λαό. 
Η λύπη μας αν τελικά το "μαγαζάκι" ΛΑ.Ο.Σ κλείσει είναι ασύλληπτη αλλά θα παρηγορηθούμε απ' την αναβάθμιση του κόμματος με το νέο όνομα ΕΘΝ.Ο.Σ. Είναι όνομα παγκόσμιας εμβέλειας.
Υπάρχει όμως πρόβλημα. Ο πρώην συνεργάτης του,
Ελευθέριος Στυλιανέλλης, έχει ήδη ιδρύσει κόμμα με το όνομα ΕΘΝ.Ο.Σ. Έχει κατοχυρώσει το όνομα.
Το τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει.
Μονομαχία τύπου Ελ-Πάσο; Αγοραπωλησία; Σύμπλευση;
Το θέμα όπως είναι φυσικό απασχολεί όλους τους Έλληνες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά απανταχού της γης. Φυσικά τα σοβαρά, το τονίζω, τα σοβαρά διεθνή μέσα έχουν πρωτοσέλιδα, οκτάστηλα παρακαλώ, το "δράμα" του μελλοντικού "σωτήρα" και οι ανταποκρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη "πολυβοληδόν".
Όλοι περιμένουν εναγωνίως την εξέλιξη, μπας και δούμε άσπρη 'μέρα. Θα πει κάποιος άσπρη 'μέρα από μαύρο κόμμα; Ναι! Πριν να ξημερώσει επικρατεί το βαθύτερο σκοτάδι.
Ίσως η υπόθεση φτάσει στα ανώτατα δικαστήρια. Θεωρεί κάποιος ότι μπορεί ο καθένας να ιδρύει κόμμα με όνομα που θέλει ο "σωτήρας" Καρατζαφέρης; Που βρισκόμαστε;
Ποιος είναι αυτός που τόλμησε να ονομάσει το κόμμα του ΕΘΝ.Ο.Σ. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; 
Δεν φτάνει που ο εν λόγω κύριος Ελευθέριος αναδείχτηκε και διέπρεψε στο κόμμα του Καρατζαφέρη ΛΑ.Ο.Σ, θέλει τώρα να εμποδίσει τον "σωτήρα" του και μελλοντικό "σωτήρα" μας, να αναβαθμίσει (εδώ ταιριάζει το update) το κόμμα σε ΕΘΝ.Ο.Σ.
Σε πήρα χαμπάρι κουτοπόνηρα σκεπτόμενε. Ο Καρατζαφέρης το φυσάει το μπικικίνι άρα μπορεί να κάνει μια δωρεά, προκειμένου για την σωτηρία της πατρίδας βεβαίως-βεβαίως.
Ε! όχι, τι είναι τα κόμματα, χαλβάς στο χαρτί; Τα κόμματα είναι ιδεολογία (!) ούτε πωλούνται ούτε τεμαχίζονται ούτε κληρονομούνται (Ανδρέας).
Προτείνω ένα νέο ανένδοτο με βασικό αίτημα να παραιτηθεί του ονόματος ο "τυχάρπαστος" που πρόλαβε και το κατοχύρωσε, προς χάριν του Γιώργαρου όστις και τυγχάνει ο μελλοντικός πρωθυπουργός και "σωτήρας" των Ελλήνων εσωτερικού και εξωτερικού. Μαζί, χέρι-χέρι, όπως παλιά, να απαιτήσουμε το νέο κόμμα του Γιώργαρου να ονομάζεται ΕΘΝ.Ο.Σ για να σκάσουν οι οχτροί μας.
Μιας και τα δημοψηφίσματα είναι της μόδας, ναι! ας γίνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει σύμπας ο λαός, εσωτερικού και εξωτερικού, για το ποιος έχει τα εχέγγυα και το αναφαίρετο δικαίωμα να ονομάζει το κόμμα του ΕΘΝ.Ο.Σ. Ο "Τυχάρπαστος" ή ο Γιώργαρος. Θα μπει και στο στοίχημα.

Κεντρικό μας σύνθημα θα είναι "'Μπρος Γιώργο για τη νίκη, το ΕΘΝ.Ο.Σ σου ανήκει".
ΑΛΛΑ!!!
Το εξαμαρτείν κακόν εστί (Βορίδης ο τσεκουροφόρος).
Το δις εξαμαρτείν κάκιστον (Γεωργιάδης ή μπουμπούκος)
Το τρις;
Κρίμα, που το τραγουδάκι έλεγε " ο Γιώργος είναι πονηρός". Αχ! βρε Γιώργο, να θέλεις να μας σώσεις και να μη σ' αφήνουνε...