Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Ο.Η.Ε :Η συμφωνία της συνόδου λορυφής (Ε.Ε) παραβιάζει το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο...

ΟΗΕ: Παραβιάζει διεθνές και ευρωπαϊκό Δίκαιο η συμφωνία της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. για το προσφυγικό Η μαζική απέλαση μεταναστών μεταξύ άλλων απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Παραβιάζει το διεθνές και το ευρωπαϊκό Δίκαιο η χθεσινή
συμφωνία επί του προσφυγικού που επετεύχθη κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 το βράδυ, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Όπως γράφει το ειδησεογραφικό δίκτυο Euronews, η UNHCR εκφράζει βαθειά ανησυχία για τη συμφωνία, καταγγέλοντας ότι αυτή δεν είναι ισορροπημένη και πάραβιάζει το διεθνές Δίκαιο.

Σε δηλώσεις του, ο διευθυντής Ευρώπης της UNHCR, Vincent Cochetel στηλίτευσε τη μαζική απέλαση μεταναστών που προβλέπει η επιτευχθείσα συμφωνία, η οποία μεταξύ άλλων απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.