Ό,τι μας… "βουτάτε" θα σας τo πάρουμε πίσω…

 ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να πει σε όλα αυτά τα ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, αυτούς τους δήθεν… «μεγαλοεπενδυτές» που έρχονται στη
ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ από τη Γερμανική λιτότητα χώρα μας, να είναι πάρα πολύ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, γιατί όλα αυτά που «αγοράζουν» κοψοχρονιά και κυρίως τα κομμάτια της ευλογημένης από το Θεό και τη Φύση γης μας, ΜΠΟΡΕΙ αύριο ή μεθαύριο, να τους βγουν… ΞΙΝΑ!..

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ πόσα εκατομμύρια Μαύρους και Κίτρινους έχουν κρεμάσει τα στρατεύματα Κατοχής των Ευρωπαίων, που σήμερα μας το παίζουν «πολιτισμένοι» και εραστές της Ηθικής, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης...

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ με πόση περιφρόνηση αντιμετώπιζαν τους
ηγέτες των μαύρων και κίτρινων ιθαγενών…
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ότι τον Μαύρο ηγέτη της Νοτίου Αφρικής, τον αείμνηστο Νέλσον Μαντέλα, που πρωτοστάτησε στον αγώνα για την ανεξαρτησία της χώρας του, οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι τον κρατούσαν σιδηροδέσμιο επί ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στη φυλακή.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ με πόσες τιμές, τον δέχονταν στα παλάτια
τους, όταν απελευθέρωσε την πατρίδα του και έγινε Πρόεδρος της χώρας του, δημοκρατικά εκλεγμένος και τον δεχόταν στο παλάτι η βασίλισσα Ελισάβετ, που υποχρεωνόταν από το πρωτόκολλο, ίσως και από τις πολλές τύψεις, να σέρνει τα βαθιά γεράματά της και να τον καλωσορίζει κάτω στην είσοδο του παλατιού και μετά προφανώς οι φρουροί της – άλλα… μπουμπούκια τούτοι εδώ – την ανέβαζαν… αγκαλιά στο γραφείο της!..
ΜΕΧΡΙ Νόμπελ δώσανε στον Μαντέλα για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους.
ΤΑ τελευταία χρόνια οι ηγέτες της Δύσης υποδέχονται, στις χώρες τους περισσότερους Μαύρους και Κίτρινους ηγέτες, παρά Λευκούς, όλους με μεγάλες τιμές και πολλές προσδοκίες, για να εξασφαλίσουν την εύνοιά τους, και τους εκλιπαρούν να βοηθήσουν, με τα πετροδολάριά τους, τις ευρωπαϊκές χώρες, που καταρρέουν οικονομικά… Οι έσχατοι έσονται πρώτοι... όπως λέει και το Ευαγγέλιον!..
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ακόμα ότι τα τελευταία 7 χρόνια, τον πλανήτη κυβερνάει ένας Μαύρος, ο Ομπάμα, τον οποίον ΟΛΟΙ οι λευκοί, όπου εμφανίζεται κάθονται προσοχή, κλαρίνο που λένε και τρέχουν και τον προσκυνάνε, μέχρι και τα… βρακιά της Μισέλ είναι έτοιμοι να πλύνουν… Γύρευε δε, πόσους συγγενείς του και πόσους προγόνους του, είχαν σφάξει, είχαν κρεμάσει και είχαν εκμεταλλευτεί οι «πολιτισμένοι» λευκοί σύμμαχοί μας που τώρα στέκονται προσοχή μπροστά του...
ΤΑ τελευταία ΕΞΙ χρόνια εμείς οι Έλληνες βρισκόμαστε ΑΔΙΚΑ – και γι΄ αυτό μας πνίγει το ΔΙΚΙΟ μας στη θέση των Μαύρων και των Κίτρινων δούλων που τους ΕΚΒΙΑΖΑΝ με τα όπλα – ενώ τώρα εμάς, μας εκβιάζουν με τις τράπεζες – τους ΛΗΣΤΕΥΑΝ και τους ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, οι μεγάλοι ευεργέτες της Δύσης, που ανάθεμά τους…
ΣΤΗΝ ουσία, εμείς οι Έλληνες είμαστε ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΑΟΣ δούλων στον κόσμο!.. Αλλά ΠΟΥ θα πάει; Θα τα καταφέρουμε και εμείς, όπως τα κατάφεραν οι Μαύροι και οι Κίτρινοι και τότε θα καλέσουμε τους βασανιστές μας για να ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και να μας ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ό,τι μας έχουν αρπάξει, γιατί εμείς ό,τι περιουσία φτιάξαμε, δεν μας την είχε χαρίσει κανένας. Την είχαμε φτιάξει ΜΟΝΟΙ μας με πολύ κόπο, μόχθο και ιδρώτα.
ΤΑ ακούτε ρε… ρεμάλια…


kontranews.gr