Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Κι άλλο βραβείο για την Ελεονώρα Αποστολίδη από την Πρέβεζα στο πιάνο...

 


Απέσπασε το 2ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου American Protégé International Piano Competition

Μια ακόμη διάκριση έρχεται να προστεθεί για την Πρεβεζάνα διπλωματούχο πιάνου, Ελεονώρα Αποστολίδη.

Η νεαρή Πρεβεζάνα πιανίστα, που κάνει ανώτατες σπουδές πιάνου σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, απέσπασε το 2ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου American Protégé International Piano Competition, στην κατηγορία 18 ετών και άνω και διακρίθηκε μεταξύ δεκάδων συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο.
Η διάκριση αυτή έρχεται ένα χρόνο μετά το χρυσό μετάλλιο που έλαβε στο Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Ταλαντούχων Μουσικών της Νέας Υόρκης.
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, όπου οι νικητές του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν σε ένα ρεσιτάλ προς τιμήν τους.
Η νέα βράβευση της Ελεονώρας Αποστολίδη, σε συνδυασμό και με τις επιλεγμένες εμφανίσεις της σε ρεσιτάλ, συναυλίες και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτελούν τη βάση για μια διεθνή καριέρα και είναι η αναγνώριση των κόπων και των θυσιών της, προκειμένου να κατακτήσει το όνειρό της και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. 


pamepreveza.gr
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.