Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Έξω οι φασιστόφραγκοι απ' την Ελλάδα μας...


Γράφει ο Κλεισθένης.
 

Το σημερινό συντριπτικό υπέρ του ΟΧΙ αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα δημιουργεί εξελίξεις.
 

Οι γερμανοτσολιάδες ή κατά το κοινώς λεγόμενο τα γερμανοτσογλάνια πάνε στον αγύριστο.
 

Τα πολιτικά πτώματα που τόλμησαν να βγούν απ' τους πολιτικούς τους τάφους και να επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν τον λαό θα ξαναμπούν μέσα στα πολιτικά τους φέρετρα για πάντα.
 

Η επόμενη εικοσαετία ανήκει στον σημερινό θριαμβευτή του δημοψηφίσματος Αλέξη Τσίπρα. Δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ψήφισα αλλά την πραγματικότητα δεν μπορώ να την αγνοήσω.
 

Παραμένω απαθής στο αν ο Τσίπρας θα πρωταγωνιστεί για άλλα είκοσι χρόνια στην πολιτική σκηνή, εκείνο που με ενθουσίασε είναι ότι οι Έλληνες, παρόλη την τρομοκρατία, είπαν ένα βροντερό ΟΧΙ στους ξένους τοκογλύφους και στα εδώ τσιράκια τους.
 

Μακάρι αυτό το ΟΧΙ να προεκταθεί και για την έξοδό μας απ' την φασίζουσα Ε.Ε και το καταραμένο ευρώ τους.
 

Ο αγώνας όσων στηρίζουν την επιστροφή μας στην αγαπημένη μας δραχμή τώρα αρχίζει, τώρα θα αρχίσουν και οι υπόλοιποι τρομοκρατημένοι και παραπλανημένοι Έλληνες πολίτες να προβληματίζονται σχετικά με το ΝΑΙ στο εθνικό μας νόμισμα, ΝΑΙ στην δραχμή, ΟΧΙ στους βάρβαρους της Ε.Ε. ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην εθνική μας ανεξαρτησία...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.