Ξηλώστε το σιμητιστάν ΤΩΡΑ...


Γράφει ο Κλεισθένης.
Η απόφαση της κυβέρνησης να φέρει την καταστροφική πρόταση των δανειστών-τοκογλύφων σε δημοψήφισμα, αν τελικά γίνει, προϋποθέτει κάποιες γρήγορες και απαραίτητες αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό.
Είναι γνωστό, διεξάγεται ήδη, μία ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του δημοψηφίσματος και του "ΟΧΙ".
Η κυβέρνηση αν θέλει να επιλύσει το Ελληνικό πρόβλημα, εντός ή εκτός ευρώ, πρέπει άμεσα να διώξει τον Στουρνάρα απ' την Τ.τ.Ε.
Πρέπει άμεσα να αντικαταστήσει όλα τα γνωστά μνημονιακά "λαμόγια" που κατέχουν κρατικές θέσεις και που είναι πειθήνια όργανα του σημιτιστάν.
Τα ΜΜΕ της διαπλοκής μαζί με τους γνωστούς μας γερμανοτσολιάδες θα κάνουν το παν για να εμποδίσουν τον λαό να εκφραστεί, γνωρίζουν ότι το ΟΧΙ θα είναι συντριπτικό και θα εξαϋλώσει τα κόμματα που στήριξαν τα μνημόνια και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Ας μην γελιόμαστε, την εξουσία δεν την έχει η κυβέρνηση ούτε ο λαός, την έχουν οι διαπλεκόμενοι "νταβατζήδες" που ευθύνονται και για την σημερινή οικτρή κατάσταση της χώρας.
Αυτοί δεν θα παραδώσουν τα προνόμιά τους αμαχητί. Θα επιδιώξουν την παραμονή τους στην εξουσία με κάθε μέσον θεμιτό ή αθέμιτο.
Η κατάσταση δεν επιτρέπει πισωγυρίσματα, δημοψήφισμα τώρα και ξήλωμα του σημιτιστάν.
Η πιθανή απόσυρση της καταστροφικής πρότασης των δανειστών-τοκογλύφων θα είναι προσχηματική προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για να ανατρέψουν τη κυβέρνηση και να αλλάξουν τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων έτσι ώστε να συνεχιστεί η καταστροφικά πολιτική των μνημονίων, της λιτότητας και του ξεπουλήματος.
Αν η κυβέρνηση κάνει τώρα πίσω όλα θα χαθούν και μαζί τους και η όποια αξιοπιστία της.
Αν τελικά γίνει το δημοψήφισμα και το ποσοστό του ΟΧΙ είναι συντριπτικό τότε ο Τσίπρας οφείλει να κάνει άμεσα ανασχηματισμό δίνοντας θέση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκαν ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για συμφωνία που παρεμπιπτόντως ήταν νέο μνημόνιο αλλά και κατά της κατάπτυστης πρότασης των δανειστών-τοκογλύφων.
Μία έστω ευκαιριακή συμμαχία σε συγκεκριμένα θέματα με την υπόλοιπη αριστερά (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) θα έδινε στην κυβέρνηση τέτοια δυναμική που θα της επέτρεπε να αντικρούσει την επίθεση των "νταβατζήδων" και των υποτακτικών του Σημίτη.
Η πιθανή επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία, οφείλει η κυβέρνηση να ζητήσει την συμπαράσταση των άλλων αριστερών δυνάμεων για να επιτύχει μία ομαλή μετάβαση απ' το ευρώ στην δραχμή.
Οι υπόλοιπες διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τα άλλα αριστερά κόμματα ας λυθούν αργότερα, υπάρχει άπλετος χρόνος για μία ενδοαριστερή αντιπαράθεση.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν κ.κ της κυβέρνησης.