Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Και κάτι Θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ...Γράφει ο Κλεισθένης.
Λαϊκή θέληση, την Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Περιμένουμε τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την νέα κυβέρνηση. Φυσικά και θα κάνουμε την κριτική μας. Πιστεύω ότι οι ΠΑΣΟΚογενείς να μην έχουν θέση σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά μας ταλαιπώρησε αυτό το ψευτοσοσιαλιστικό κόμμα.

Θέλω να ελπίζω ότι το σημιτιστάν και οι ψευτοεκσυγχρονιστές θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ίσως μερικοί στην φυλακή. Οι γερμανόδουλοι που μας έβαλαν, χωρίς να μας ρωτήσουν, στο ευρώ και μας έδεσαν χειροπόδαρα στο άρμα της νεοφιλελεύθερης και φασίζουσας Γερμανίας πρέπει να εξαφανιστούν απ’ την πολιτική σκηνή. Είναι υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει.

Είναι τραβηγμένο να περιμένουμε από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να τιμωρήσει όσους ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ίσως στηθούν ειδικά δικαστήρια απονομής του δικαίου και όχι συγκάλυψης των ευθυνών, πολιτικών ή ποινικών.

Η ακροδεξιά παρέα του Σαμαρά μαζί με τον ίδιο θα φύγουν το βράδυ της 25ης του Γενάρη. Ετοιμάζουμε μαντήλια Καλαματιανά για το κατευόδιο. Ομοίως και το δίκτυο 21 που μας ταλάνισε τόσα χρόνια υποστηρίζοντας ότι είναι πατριωτική κίνηση. 
Αναρωτιέμαι τι σόι πατριώτες είναι όταν αποδέχτηκαν και συνέργησαν στην άνευ όρων παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους τοκογλύφους. Ας είναι, τους ευχόμαστε να πάνε στα τσακίδια.

Ελπίζω η κάλπη να τιμωρήσει πολιτικά όσους ευθύνονται για τα μνημόνια και την φτωχοποίηση του λαού μας. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν "μπουμπούκια" και στη Ν.Δ.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κινηθεί με γνώμονα τα θέλω του λαού τότε θα μακροημερεύσει, αν όχι τότε θα διαλυθεί απότομα όπως ανδρώθηκε. Το ΠΑΣΟΚ άντεξε για περίπου 40 χρόνια αλλά σε άλλες συνθήκες.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει ρήξεις τότε θα έχει την συμπαράσταση πολλών πολιτών που δεν τον ψήφισαν αν όχι τότε θα γκρεμιστεί και θα επαληθευτεί η πρόβλεψη για αριστερό διάλειμμα στην κυβέρνηση. Μακάρι οι ρήξεις να είναι τέτοιες που να απαλλαγούμε απ’ τα δεσμά της Ε.Ε και του ευρώ.

Εμείς οι πολίτες οφείλουμε αύριο να ψηφίσουμε σύμφωνα με την συνείδησή μας, χωρίς φόβο, αυτούς που επιλέξαμε.

«Κοντός ψαλμός, αλληλούια».
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.