Όταν οι φωτογραφίες πληγώνουν.





Γράφει ο Κλεισθένης.

Όποιος δει αυτές τις φωτογραφίες σίγουρα πλημμυρίζει από συναισθήματα αγάπης για τα εικονιζόμενα παιδιά, θαυμασμού για την θέλησή τους αλλά και θυμού και αγανάκτησης για τον “πολιτισμένο” κόσμο που έχει αφήσει αυτά τα παιδιά στο έλεος του θεού.
Πιθανά αυτά και όλα τα άλλα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση θα μάθουν γράμματα, θα μορφωθούν τουλάχιστον στοιχειωδώς. Το ερώτημα είναι θα μπορέσουν να συναγωνιστούν με τα άλλα παιδιά; του λεγόμενου “πολιτισμένου” κόσμου; θα έχουν ίσες ευκαιρίες στην ζωή τους;
Οι φωτογραφίες παραπέμπουν σε μουσουλμανικά κράτη. Αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό. Το κακό είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν διδάσκονται σε κανονικά σχολεία, διδάσκονται από ιμάμηδες σε μουσουλμανικά σχολεία.
Το κυριότερο μάθημα είναι το κοράνι, η σαρία (μουσουλμανικό δίκαιο) και κάθε είδους αναχρονιστικά και σκοταδιστικά κείμενα. Διδάσκονται στο να μισούν τους δυτικούς, τους άπιστους, διδάσκονται την τζιχάντ (ιερός πόλεμος). Μετά αναρωτιόμαστε πως και γιατί παιδιά σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες γίνονται βομβιστές αυτοκτονίας ή παίρνουν όπλα.
Τι κάνει η “πολιτισμένη” δύση γι' αυτό; ΤΙΠΟΤΕ.
Το μόνο που ενδιαφέρει τους δυτικούς είναι ο πλούτος που υπάρχει στα μουσουλμανικά κράτη. Στηρίζουν κάθε είδους κυβέρνηση, με δημοκρατικό μανδύα, δικτατορία, ότι να 'ναι, αρκεί οι πολίτες να μην επαναστατούν και ζητούν μερίδιο απ΄ τον πλούτο τους. Γιαυτό και οι δυτικοί αδιαφορούν για την εκπαίδευση των παιδιών αυτών των κρατών. Αν τα παιδιά μορφωθούν, πάνε σε κανονικό σχολείο, αν ξυπνήσουν τότε θα αποτελούν κίνδυνο για τα συμφέροντα των δυτικών.
Όσα παιδιά, κυρίως πλουσίων μουσουλμάνων, σπουδάζουν στο εξωτερικό, έχουν ήδη γαλουχηθεί απ' τον μουσουλμανικό τρόπο ζωής, απ' την μουσουλμανική αναχρονιστική και σκοταδιστική παιδεία γιαυτό και παρατηρούμε επιθέσεις (τις λένε τρομοκρατικές) αυτών των παιδιών κατά κάθε στόχου που θεωρούν δυτικότροπο, άντρο απίστων, εχθρικό προς το ισλάμ κτλ.
Επειδή οι κυβερνώντες στην δύση έχουν “ασπίδες” προστασίας και δεν κινδυνεύουν από αυτές τις επιθέσεις, αδιαφορούν, μιας και τα θύματα είναι συνήθως απλοί πολίτες.

Σε διαφορετική χροιά είναι οι παρακάτω φωτογραφίες, παραπέμπουν σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, παραπέμπουν στον πόλεμο.

Κανείς μας, πιστεύω, δεν είναι θιασώτης ή φίλος του πολέμου, κανείς μας, δεν θέλει να βλέπει παιδιά οπλισμένα, παιδιά που γίνονται δολοφόνοι μη έχοντας πλήρη συναίσθηση των όσων κάνουν.
Οι επιτήδειοι εκτός απ' τον μουσουλμανικό φονταμενταλισμό “φυτεύουν” στις αθώες παιδικές ψυχές το δηλητήριο του αντιδυτικισμού. Πείθουν τα ευκολόπιστα λόγω ηλικίας, παιδιά ότι η δύση κατατρέχει τους μουσουλμάνους, τους πολεμά.
Η αιτιολογία είναι πολλές φορές η στήριξη που παρέχει η δύση στα αυταρχικά, εγκληματικά και ανελεύθερα καθεστώτα.
Τι κάνει η δύση γι' αυτό; ΤΙΠΟΤΕ.
Οι πόλεμοι είναι τοπικοί, τα θύματα δεν είναι δυτικοί αλλά φτωχοί και ανυπεράσπιστοι χωρικοί, γέροι, γυναίκες, παιδιά. Η δύση προφυλάσσει τους δικούς της πολίτες, δεν κινδυνεύουν γιαυτό και αδιαφορούν.

Αυτό που κάνει η δύση όταν θιχτούν τα συμφέροντά της είναι επεμβάσεις, στέλνει πλήρως εξοπλισμένους στρατιώτες με τα καλλίτερα τεχνικά μέσα για να επιβάλουν την θέλησή της στους λαούς, για να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τα συμφέροντά της.

Μ' αυτά και μ' εκείνα οι φτωχικοί λαοί που έχουν την ατυχία να ανήκουν σε μουσουλμανοκρατούμενο κράτος πληρώνουν με αίμα και δάκρυα την βουλιμία των δυτικών για κέρδη, για εκμετάλλευση.
Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι για να έχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων κάποιος “μεγάλοσχήμων” στην δύση, μπορεί να σκοτωθούν χιλιάδες άνθρωποι, να μείνουν αμόρφωτα χιλιάδες παιδιά. Το πιο τραγικό είναι ότι οι χώρες αυτών των φτωχών και εξαθλιωμένων ανθρώπων, αυτών των παιδιών που στερούνται σχολείων και παιδείας, είναι πάμπλουτες. Οι κλίκα των κυβερνώντων με μικρές κάστες πλουσίων έχουν αμύθητες περιουσίες, φυσικά εξυπηρετούν δουλικά τα αφεντικά, τους δυτικούς και οι λαοί πεινάνε, δεν έχουν νερό, δεν έχουν σχολεία, δεν έχουν υγεία, όλα χάριν της καλοπέρασης των δυτικών.
Ας πούμε επιτέλους όλοι, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.