Η Καταλωνία ΔΕΝ είναι κράτος!
Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η Δυτική προπαγάνδα, που αποσκοπεί στην δημιουργία
ενός ακόμα κράτους-προτεκτοράτου
κατασκεύασμα της πολιτικής των Φράγκων.
Τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως(;)-Προπαγάνδας έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη "ενημέρωση"-πλύση εγκεφάλου, που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την διάσπαση της Ισπανίας.Για όλους όσοι γνωρίζουν στοιχειωδώς την Ισπανική Ιστορία, η αυτονομία της Καταλωνίας είναι ανέκδοτο. Το Καταλανικό ζήτημα (αν υπήρξε ποτέ) έληξε την δεκαετία του Καταλανικού εμφυλίου (1462-1472) και την εμφανή αδυναμία αυτοδιοικήσεως της περιοχής.
Έκτοτε η περιοχή έχει την δική της κυβέρνηση, που αποφασίζει για τα τοπικά ζητήματα, συμμετέχει αναλογικά στα περιφερειακά όργανα της αυτοδιοίκησης ολοκλήρου της Χώρας, πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με την επίσημη κυβέρνηση της Ισπανίας. Φαίνεται, όμως, πως η πραγματική ανάπτυξη που γνώρισε τα προηγούμενα χρόνια η μεγαλύτερη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ενοχλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση που επιδιώκει στην διάλυση των κρατών και γι' αυτό χρηματοδοτεί τις αναταραχές και τα προβλήματα και σε αυτήν την περιοχή, όπως ακριβώς έκανε στην Ουκρανία, στην Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα.
Οι Δυτικοί σκοπεύουν να ιδρύσουν ακόμα ένα κράτος-προτεκτοράτο στην Ευρώπη, που θα προστεθεί στα ήδη προβληματικά "κρατίδια" της Αλβανίας, του Kosovo, των Σκοπίων και του ψευδοκράτους των κατεχομένων εδαφών της Κύπρου μας. Σε αυτά εγκαθιστά μισθοφορικές κυβερνήσεις και ελεγχόμενη αντιπολίτευση, αποκτώντας έτσι τον πλήρη έλεγχο.
Το ποιοι είναι αυτοί οι λαοί μπορείτε να "θαυμάστε" στο παρακάτω video, όπου δύο "πολιτικοί" από το Kosovo έκαναν επίδειξη του "πολιτισμού τους" στην τηλεοπτική κάμερα. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο εκπρόσωπος των Εθνικιστών, Frashër Krasniqi (αυτός με το σκούρο σακάκι) και ο εκπρόσωπος του "Δημοκρατικού" κόμματος, Milaim Zeka (με το ροζ πουκάμισο), που ξεκίνησαν να συζητούν(;) τα θέματα υγείας της "χώρας" τους και κατέληξαν να παίζουν μπουνιές, αφού προηγουμένως είχαν ανταλλάξει βαρύτατες κατηγορίες και ύβρεις.
Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς το πόσο κατευθυνόμενες είναι αυτές οι ταραχές, αν παρατηρήσει το που καταλήγουν και, κυρίως, στο τι πολιτικούς(;) αναδεικνύουν!
voloudakis