Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

«Πάγωμα» της περιουσίας Βγενόπουλου ανά τον κόσμο διέταξε κυπριακό δικαστήριο

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών της τραπεζικής κρίσης στην Κύπρο, πολλές άγνωστες πτυχές της οποίας έχουν αποκαλύψει το www.koutipandoras.gr και το HOT DOC, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προχώρησε στην έκδοση διαταγμάτων για το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά οπουδήποτε στον κόσμο, του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Ευθύμιου Μπουλούτα, για συνολικό ποσό ύψους 3,79 δισεκατομμυρίων ευρώ, καθώς και του Κυριάκου Μάγειρα, ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ. Επιπλέον, έχουν εκδοθεί διατάγματα αποκάλυψης περιουσιακών στοιχείων των τριών ισχυρών ανδρών της Marfin Investment Group Holdings SA.

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την Ειδική Διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας, Άντρη Αντωνιάδου πως στο πλαίσιο των γενικών εντολών της προχώρησε με την καταχώρηση ενδιάμεσης αίτησης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και πέτυχε την έκδοση Ενδιάμεσων Διαταγμάτων εναντίον των Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα, Κυριάκου Μάγειρα και Marfin Investment Group Holdings SA. Τα συγκεκριμένα Διατάγματα εκδόθηκαν στο πλαίσιο της αγωγής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας (8400/2012) και είχαν επιδοθεί σε Βγενόπουλο- Μπουλούτα- Μάγειρα.

Πηγή:
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.