Εκλογικός νόμος: Στο 5% από το 3% που είναι σήμερα θέλουν να ανεβάσουν το "κατώφλι" για να μπει ένα κόμμα στην Βουλή...

Μια υπόγεια μεθόδευση προετοιμάζεται με προσοχή σε Υπουργικά γραφεία:

Πρόκειται για την αλλαγή του εκλογικού νόμου με σκοπό να περιοριστούν στο ελάχιστο οι μεγάλες διαρροές, που έχει η

κυβέρνηση προς τα δεξιά της.

Στόχος είναι το εκλογικό ποσοστό, που πρέπει να πιάσει ένα κόμμα στις βουλευτικές εκλογές για να μπει στην Βουλή να ανέβει από το 3%,που είναι σήμερα, στο 5% !

Είναι μια μεθόδευση αλλοίωσης και φαλκίδευσης της εκλογικής βούλησης και επιλογής του Ελληνικού λαού!

Γιατί θέλει να “μαντρώσει” ,θέλοντας και μη, τους Έλληνες πολίτες σε δύο ή τρεις το πολύ επιλογές, εκβιάζοντας τους είτε να ψηφίσουν τα ” μεγάλα” συστημικά κόμματα, είτε να απέχουν!
Και τα δύο βολεύουν και την κυβέρνηση και τα ” μεγάλα” κόμματα της αντιπολίτευσης. Και οι μεν και οι δε, θέλουν “να μην φυτρώσει χορτάρι” σε μεγάλη απόσταση γύρω τους!

Γι’αυτο και παράγοντες της κυβέρνησης, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του europost.gr, μελετούν τους τρόπους με τους οποίους θα δελεάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για να στηρίξουν την συγκεκριμένη αλλαγή του εκλογικού νόμου σε βάρος της έκφρασης της ελεύθερης βούλησης των πολιτών- εκλογέων.

Θα τα καταφέρουν να επιτύχουν ευρύτερες συγκλίσεις, για να αποκλείσουν από την Βουλή κόμματα όπως η ; “Νέα Αριστερά”, η ”Νίκη”, η ” Πλεύση Ελευθερίας” κλπ;

Το μέλλον θα δείξει….

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για σχέδια καλπονοθείας, που πλήττουν τον πυρήνα του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που είναι η αντιπροσωπευτικότητα της λαϊκής ψήφου!

europost.gr