O Σ.Κασσελάκης εκβίαζε την Π.Τσαπανίδου να μην δεχθεί την έδρα αλλιώς θα την διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ...

  O Σ.Κασσελάκης εκβίαζε την Π.Τσαπανίδου να μην δεχθεί την έδρα αλλιώς θα την διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ! (upd)Η Πόπη Τσαπανίδου ορκίστηκε  με θρησκευτικό όρκο στη Βουλή και οι πρώτες δηλώσεις της έδειξαν ότι δέχτηκε πολιτικούς εκβιασμούς από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σ.Κασσελάκη να μην δεχτεί την έδρα υπό την απειλή της

διαγραφής!

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων αν φοβάται μήπως διαγραφεί από την ΚΟ είπε με νόημα: «Θα δούμε τι θα γίνει».

Όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον της, πως η επιλογή της να καλύψει την ορφανή έδρα εμποδίζει την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή είπε:

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση. Έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήξερε ότι ήταν η σειρά της Πόπης Τσαπανίδου για να πάρει την έδρα του παραιτηθέντα Όθωνα Ηλιόπουλου και ακόμα και αν την αρνούνταν ακολουθούσε ο Μιχάλης Καλογήρου και στην συνέχεια η Ζωρζέτα Λάλη, η οποία είχε ανακοινώσει ότι θα πάρει την έδρα.

Συνεπώς γιατί πίεζε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Π.Τσαπανίδου;

Αυτό που έκανε ήταν εντελώς αντιδημοκρατικό.

Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε την έδρα όπως προβλέπει το Σύνταγμα και όπως επικύρωσαν το ψηφοδέλτιο επικρατείας οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε δύο συνεχόμενες εθνικές εκλογές.

Βασικά την «πάτησε» όπως και ο Κυριάκος Βελόπουλος στις Ευρωκλογές, που εξέλεξε στην δεύτερη έδρα που κέρδισε, μία γιαγιά βοηθό κρεοπώλη, με καμιά γνώση της αγγλικής γλώσσας και κανένα προσόν για αυτή τη θέση, η οποία ενώ ήταν να παραιτηθεί τελικά δεν παραιτήθηκε!

Έτσι ουσιαστικά η «Ελληνική Λύση» έχει μία έδρα αντί για δύο στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ την τρίτη που περίμενε να κερδίσει του την πήρε παλικαρίσια η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής».

Πάντως ακόμα και αν παραιτούνταν η συμπαθέστατη γιαγιά, την θέση της θα έπαιρνε μία άλλη κυρία λιγάκι «ασταθής» για να το πούμε κομψά.

pronews.gr