Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εργατικές κατοικίες: Μειώνεται το κόστος, αυξάνονται οι δόσεις των δανείων

ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. 
Έως την επόμενη Τρίτη θα έχει κατατεθεί η πρόταση του υπουργείου Εργασίας στο ΔΣ του ΟΑΕΔ αναφορικά με τη μείωση του κόστους των εργατικών κατοικιών, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

«Πρόκειται για θετική εξέλιξη που αγγίζει το σύνολο των οικιστών, δηλαδή αφορά και αυτούς που έχουν τίτλους και εκείνους που θα αποκτήσουν. Στην πρότασή μας πέραν της τελικής ευνοϊκής τιμής εξαιρούμε τις υπερβάσεις έργου από την τελική τιμή, αλλά προβλέπουμε και σειρά μέτρων διευκόλυνσης για την πληρωμή των δόσεων. Εξετάζουμε μάλιστα την αύξηση του αριθμού (των δόσεων) έως και 60% ενώ προβλέπονται και συμπληρωματικά μέτρα για ειδικές κατηγορίες, όπως οι πολύτεκνοι ή οι μονογονεϊκές οικογένειες ή τα άτομα με αναπηρία» σημείωσε ο κ. Νεφελούδης.

imerisia.gr
Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 komentar:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.