>

Κουτσούμπας: Το αντιρατσιστικό προωθεί η ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων


Με το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ανοίγει ο δρόμος για να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα οι αντιδραστικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες στο όνομα της καταπολέμησης του
ρατσισμού και της ξενοφοβίας, προωθούν την αντιδραστική και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, της εξίσωσης του φασισμού με τον κομμουνισμό, δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.


«Αυτές οι προτάσεις δεν έχουν στόχο ούτε το ρατσισμό ούτε τους φορείς του ρατσισμού, αλλά έχουν στόχο – και δεν το κρύβουν – να ποινικοποιήσουν την ταξική πάλη, τους λαϊκούς αγώνες, την κομμουνιστική ιδεολογία».
 

Αναφερόμενος στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε πως όταν μιλούν για ανάπτυξη, τότε οι βιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, μπορούν να τρίβουν τα χέρια τους όμως οι εργάτες οι αγρότες, οι επαγγελματίες, πρέπει να ανησυχούν ακόμα περισσότερο.

«Το κλίμα ευφορίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση, τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου που εμφανίζουν τον κ. Σαμαρά από πρωθυπουργό της χρεοκοπίας, φορέα της ελπίδας, εγγυητή της μεταρρυθμιστικής πορείας, δεν ακουμπούν τους αγρότες της Καρδίτσας που έχουν ήδη χρεοκοπήσει, τους μικρομαγαζάτορες της περιοχής που έχουν βάλει λουκέτο, τα νέα παιδιά που είναι άνεργα και έχουν χάσει την παραμικρή ελπίδα για προσωπική και οικογενειακή ανάκαμψη», κατέληξε.


Πηγή:

Related Posts