Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Οι ΗΠΑ πλήρωσαν 540 εκατ. δολάρια για ψεύτικα βίντεο με τρομοκράτες!


Το Bureau of Investigative Journalism αποκάλυψε πως το
πεντάγωνο των ΗΠΑ πλήρωσε 540 εκατομμύρια δολάρια σε μια αγγλική εταιρεία δημοσίων σχέσεων ώστε να δημιουργήσει πλαστά βίντεο με τρομοκράτες!

Η αγγλική «Bill Pottinger», η οποία είναι γνωστή για τους αμφιλεγόμενους πελάτες της, στους οποίους περιλαμβάνονται η Σαουδική κυβέρνηση καθώς και το κίνημα του Πινοσέτ στη Χιλή είχε ως στόχο να δημιουργήσει βίντεο τα οποία ήταν αρνητικά για τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

Η εταιρεία έδινε αναφορές στο Λευκό Οίκο, την CIA, την NSA και το πεντάγωνο, ενώ τις αναφορές φαίνεται να έχει υπογράψει από την πλευρά των ΗΠΑ, πέραν του Λευκού Οίκου, ο στρατηγός David Petraeus που είχε κατηγορηθεί ότι μοιραζόταν απόρρητα μυστικά των ΗΠΑ με την ερωμένη του.

Τις αποκαλύψεις έκανε πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος προσελήφθη σαν δημιουργός βίντεο και, μέσα σε 48 ώρες, βρέθηκε στη Βαγδάτη με σκοπό τη δημιουργία προπαγανδιστικού υλικού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του, έφτιαχνε βίντεο τα οποία «ζωγράφιζαν» αρνητικά την Αλ Κάιντα αλλά και επεξεργαζόταν παλιές σκηνές από βομβαρδισμούς ώστε να φαίνονται ως πρόσφατα χτυπήματα.

Δήλωσε επίσης πως έφτιαχναν ψεύτικα προπαγανδιστικά βίντεο της Αλ Κάιντα, τα οποία οι στρατιώτες τοποθετούσαν στα σπίτια στα οποία εισέβαλαν.

Το Πεντάγωνο παραδέχθηκε τη συνεργασία του με την εταιρεία αλλά αρνήθηκε τη δημιουργία ψεύτικου προπαγανδιστικού υλικού, δηλώνοντας πως «όλα ήταν αληθινά γεγονότα».

Περισσότερες πληροφορίες για την αποκάλυψη στον ξένο τύπο εδώ:  http://labs.thebureauinvestigates.com/fake-news-and-false-flags/


 • http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/october/02/pentagon-paid-pr-firm-540-million-to-make-fake-terrorist-videos/
 • https://www.rt.com/usa/361385-pentagon-pr-firm-terrorist-videos/
 • http://www.veteranstoday.com/2016/10/02/pentagon-paid-firm-millions-of-dollars-to-create-false-flag/
 • http://www.presstv.com/Detail/2016/10/03/487445/Pentagon-fake-terror-videos
 • http://www.thefiscaltimes.com/2016/07/31/Pentagon-s-Sloppy-Bookkeeping-Means-65-Trillion-Can-t-Pass-Audit
 • https://www.facebook.com/alejandro.sanchezbello.5/posts/10154348091156970

 • Με πληροφορίες απο το rt.com...

   logiosermis
  Share This
  Previous Post
  Next Post

  Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

  0 komentar:

  Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
  Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
  Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.