Μπάτε σκύλοι αλέστε...


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Έλληνες όλης της επικράτειας μετά τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τη συνθήκη της Λωζάνης, αφού υπάρχει κινδύνος να τις πάρει πίσω και τα νησιά του Αιγαίου να μας μείνουν πεσκέσι.

Δώστε τα κι αυτά τα μπουρδέλα να τελειώνουμε!

Το Μέγαρο Μαξίμου άργησε λίγο να αντιδράσει στις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, αφού ο Αλέξης Τσίπρας αντί για Λωζάνη άκουσε Κοζάνη, αλλά ευτυχώς ο Ταγίπ Ερντογάν τον πήρε τηλέφωνο και του είπε "τι Λωζάνη, τι Κοζάνη", οπότε όλα τακτοποιήθηκαν και μετά από 17ωρες διαπραγματεύσεις παραχωρήσαμε στην Τουρκία όλα τα νησιά, εκτός από το Καρπενήσι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η συνθήκη της Λωζάνης υπογράφηκε το 1923 και ήρθε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της Συνθήκης των Σεβρών, που είχε "χαρίσει" στην Ελλάδα την Ανατολική Θράκη, την Ίμβρο και την Τένεδο, τη Βόρεια Ήπειρο, τα Δωδεκάνησα - εκτός από τη Ρόδο και το Καστελόριζο - και τη διοίκηση της Σμύρνης από Έλληνα Αρμοστή.

Α πα πα, τι δουλειά έχουμε εμείς με Μουλάδες, Αλβανούς και Τουρκόσπορους;

Ευτυχώς που ακολούθησε η Μικρασιατική Καταστροφή και καταφέραμε να τα χάσουμε όλα, εκτός από τα Δωδεκάνησα, και να πάρουμε τελικά το Καστελόριζο, αλλιώς μπορεί το Μνημόνιο 1 να μην είχε υπογραφεί και ο τόπος να μην σωζόταν ποτέ.

Πάντως, είναι καταπληκτικό το τάιμινγκ των δηλώσεων του Ταγίπ Ερντογάν - που είναι καθαρά για εσωτερική κατανάλωση -, αφού το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες είναι ένας πόλεμος με την Τουρκία, μπας και αποφευχθεί ο εμφύλιος που ονειρεύονται οι διάφοροι απόγονοι χιτών και ταγματασφαλιτών.

Σε κάθε περίπτωση, οι πηγάδες είναι πολλές, ανοιχτές και τους περιμένουν.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται οι Τούρκοι πολίτες - που είναι το ίδιο βλήματα με τους Έλληνες - να πάρουν στα σοβαρά τις δηλώσεις του γελοίου Σουλτάνου τους και να κάνουν κανά ντου στα ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι πρόσφυγες που τα έχουν εξισλαμίσει να μας μπαστακωθούν στην Αθήνα.

Α, όλα κι όλα, Ταγίπ, αν είναι πάρεις τα νησιά, θα κρατήσεις και τους βρωμιαραίους - τους Έλληνες νοικοκυραίους εννοώ. Τους πρόσφυγες τους θέλουμε όλους δικούς μας.

Από την παράλλη, εγω δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάει η ελληνικη κυβέρνηση με τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αφού μπορεί να θέλει ο άνθρωπος να έρθει σαν επενδυτής και να κάνει τα νησιά μας Ίμπιζα με μοναδικό αντάλλαγμα την εθνική μας κυριαρχία.

Ψιλοπράγματα. Αφού αυτήν την έχουμε παραχωρήσει έτσι κι αλλιώς με τα μνημόνια.

Εν τω μεταξύ, διάβαζα όλα αυτά τα πατριωτικά που γράφανε οι φιλελέδες στα social media - ξέρετε τώρα, κάτι πατσαβουράκια που λένε ότι έμειναν πίσω για να ξαναφτιάξουν τη χώρα -, οπότε σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, τους περιμένω στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Εγώ, πάντως, θα φύγω νύχτα με έρπινγκ μέσω Αδριατικής.

Αυτοί είναι ικανοί να έχουν φτάσει οι Τούρκοι στην Πανεπιστημίου και να γράφουν ότι για όλα φταίει το πεσμένο βυζί της Περιστέρας. Να κάτσουν να πολεμήσουν μόνοι τους.

Σε μία χώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα και από την οποία έχουν μεταναστεύσει 500.000 άνθρωποι, είναι λίγο μαλακία να ανησυχείς μήπως έρθουν και στην πάρουν.

Αφού την έχεις δώσει ήδη.

Το πολύ-πολύ να λυθεί το δημογραφικό της πρόβλημα.

Η εξωτερική πολιτική μας, για να σωθούμε, πρέπει να είναι μία: Μπάτε σκύλοι αλέστε.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Τα γράφω λίγο χοντρά, γιατί χοντρά είναι από μόνα τους και πατριώτης εγώ δεν είμαι, ούτε θα γίνω. Να κάτσουν λοιπόν όλοι αυτοί οι δεξιοί και "αριστεροί" πατριώτες στην πατρίδα τους να πολεμήσουν. Εγώ θα πάω πρόσφυγας στη Συρία.)