Αφιερωμένο στις "μανάδες";;; που πετούν τα παιδιά τους στα σκουπίδια...

Μαμά χήνα ζητά τη βοήθεια της… αστυνομίας για να σώσει το παιδί της..

 






Το περιστατικό συνέβη στο Σινσινάτι των Ηνωμένων
Πολιτειών και άφησε άφωνο τον αστυνομικό James Givens. 

Την ώρα που έκανε διάλλειμα για να απολαύσει το κολατσιό του, κοντά σε ένα πάρκο, άκουσε μικρά χτυπήματα στην πόρτα του περιπολικού. 
Ανοίγει το παράθυρο και βλέπει μία χήνα να τον κοιτάζει. Ο αστυνομικός θεώρησε ότι ήθελε «μερίδιο» από το τοστ του, αλλά όταν της πέταξε λίγο ψωμάκι, η χήνα αδιαφόρησε επιδεικτικά και άρχισε να βγάζει κραυγές. Ο Givens παραξενεύτηκε από τη συμπεριφορά της, αλλά χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να καταλάβει ότι κάτι ήθελε να του πει. 
Όταν τελικά βγήκε από το περιπολικό, είδε τη χήνα να απομακρύνεται λίγα μέτρα και μετά να κοντοστέκεται, γυρίζοντας το κεφάλι της προς το μέρος του, σαν να ήθελε να δει αν την ακολουθεί…
 
Ο Givens τελικά την ακολούθησε για να ανακαλύψει στα 100 μέτρα ότι ένα μικρό χηνάκι είχε μπλέξει άσχημα σε ένα μεγάλο πλαστικό κορδόνι από μπαλόνι και πάλευε να ελευθερωθεί. 
Ο αστυνομικός κάλεσε στον ασύρματο την ζωοφιλική εταιρεία αλλά, όταν του είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος διασώστης, ζήτησε από τον ασύρματο… ενισχύσεις από τους συναδέλφους του. 
Παρουσιάστηκε η Cecilia Charron, που με προσεκτικές κινήσεις κατάφερε μετά από λίγα λεπτά να ξεμπλέξει το χηνάκι.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, η χήνα παρέμεινε ήσυχη κοντά στην αστυνομικό, σαν να έδειχνε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην αστυνομία του Σινσινάτι…