Πόπη Σουφλή - Η πατρίδα βάλλεται από παντού (βίντεο)...

Η κα Πόπη Σουφλή – εκδότρια και δημοσιογράφος των Αττικών Νέων (www. Attikanea.gr) ήταν προσκεκλημένη της Φωτεινής Μαστρογιάννη στην εκπομπή Take the money & run (13/3/2016).

Η κα Σουφλή αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό πρόβλημα
στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα με την κα Σουφλή είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να αγωνίζονται για την προσωπική τους ελευθερία και την ελευθερία της πατρίδας. Η Ελλάδα αποτελεί θύμα ενός συγκεκριμένου σχεδίου διεθνών και εγχώριων δολοφόνων και μέρος αυτού του σχεδίου είναι το λαθρομεταναστευτικό. 

Η κα Σουφλή τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε μεταναστευτικό ούτε προσφυγικό αλλά λαθρομεταναστευτικό. Σύμφωνα με το νόμο όταν ένας πολίτης φεύγει από μία εμπόλεμη ζώνη και μεταβαίνει σε άλλη χώρα τότε στη χώρα αυτή είναι πρόσφυγας ενώ στη δεύτερη χώρα στην οποία μεταβαίνει είναι λαθρομετανάστης. Στην περίπτωση της Ελλάδας, η πρώτη χώρα είναι η Τουρκία άρα στην Ελλάδα όποιος έρχεται είναι λαθρομετανάστης και ως τέτοιος πρέπει να επιστρέψει πίσω στη χώρα προέλευσης. Κάτι τέτοιο είναι γνωστό στην κυβέρνηση που ηθελημένα παρανομεί και η δικαιοσύνη κωφεύει παρά την ύπαρξη συγκεκριμένων αποφάσεων από το  Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικών με το θέμα αυτό.
Κατά την κα Σουφλή, η Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον γιατί ο πληθυσμός της αποτελείται από 95% ελληνόφωνους οι οποίοι είναι αυτοί που έχουν διαλύσει την Ελλάδα βάζοντάς της την ταφόπλακα που λέγεται μεταναστευτικό. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον η χώρα του φωτός αλλά της κόλασης ενώ ούτε η κόλαση του Δάντη μπορεί να αποτυπώσει αυτά που έρχονται και δεν μπορούμε να φανταστούμε. Ο Οζάλ είχε πει ότι μπορούμε να σβήσουμε την Ελλάδα αφήνοντας να μπουν ορδές μεταναστών.

Το Ισλάμ είναι καταστροφική θρησκεία η οποία όμως θα επικρατήσει στην Ελλάδα γιατί ο πληθυσμός της είναι πλήρως αλλοτριωμένος. Οι αφυπνισμένοι Έλληνες, βλέποντας την καταστροφή έπρεπε να είχαν προσπαθήσει περισσότερο.
Το μεταναστευτικό έχει συνδυασθεί μαζί με την ιθαγένεια, η οποία ψηφίστηκε παράνομα ενώ ο Βενιζέλος είχε ψηφίσει την είσοδο των μεταναστών στα σώματα ασφαλείας.  Γενικότερα, οι νόμοι που ψηφίζονται είναι ανθελληνικοί, η αριστερά στην πλειοψηφία της είναι νεοταξική ενώ το γενικότερο σύστημα είναι πολιτικό χαμαιτυπείο.
Επικρατεί σιωπή. Ο Έλληνας έμαθε να σκύβει για να έχει μία όμορφη ζωή ή/και για να κρατήσει τα κεκτημένα. Ενώ βλέπει το έγκλημα, φοβάται να μιλήσει. Ακόμα και η εκκλησία είναι οικουμενιστική, η δικαιοσύνη διαπλεκόμενη και οι ένοπλες δυνάμεις ανύπαρκτες. Η άλωση του Έλληνα έχει πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια ενώ στην πραγματικότητα δεν ελευθερώθηκε ποτέ. Είναι θέμα χρόνου να καταργηθεί ο σταυρός από τη σημαία, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Η προπαγάνδα που έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο είναι πρωτάκουστη. Ο Έλληνας έχει γίνει πλέον άπατρις που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επιβίωση ενώ η συμπόνια για το συνάνθρωπο είναι ανύπαρκτη. Είναι λογικό σε μία διαλυμένη κοινωνία να κυβερνά μία «συμμορία» απάτριδων.

Παλαιότερα ο π. Γ. Μεταλληνός είχε πει στην κα Σουφλή ότι ο άνθρωπος από τη φύση του δεν είναι ρατσιστής αλλά έχει μάθει να αγαπά. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στη χώρα μας  όπου ο ξένος που έρχεται δεν σέβεται τη χώρα ενώ ρατσισμός είναι να μην σέβεται ο ένας τον άλλο. Από τους ξένους που έρχονται στη χώρα λίγοι είναι αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη όπως είναι οι Σύριοι. Για παράδειγμα στο Πακιστάν δεν βρίσκονται σε πόλεμο ενώ υπάρχει αθρόα είσοδος Πακιστανών και άλλων λαών που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Θα έπρεπε επίσης να προβληματίζει τους Έλληνες ότι μεγάλος αριθμός από τους ξένους που έρχονται δεν είναι ενδεείς αλλά αντίθετα έχουν χρήματα εάν κρίνει κάποιος από τα κινητά που έχουν και τα γενικότερα χρήματα που ξοδεύουν.
Οι υπόλοιποι ξένοι ηγέτες έχουν κλείσει τα σύνορα γιατί, σύμφωνα με δηλώσεις τους, μεγάλος αριθμός αυτών που έρχονται είναι τζιχαντιστές.
Το μεταναστευτικό αποτελεί συνέχεια του σχεδίου Καλλέργη το οποίο υπήρχε από παλιά όπου σύμφωνα με αυτό παρανοϊκά μυαλά θέλουν αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης.

Σχετικά με τη δήλωση Μουζάλα για τη μείωση της υπογεννητικότητας μέσω της εισροής μεταναστών και των μικτών γάμων που άφησε να εννοηθούν, η ρίζα του προβλήματος δεν είναι ότι οι Έλληνες άντρες έχουν πρόβλημα αλλά ότι η οικονομική ανέχεια αναγκάζει πολλούς να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μεταθέτουν για αργότερα ή να ματαιώνουν τη δημιουργία οικογένειας.
Ο Έλληνας δεν διαμαρτύρεται γιατί δεν σέβεται τον εαυτό του γιατί από άνθρωπος έγινε κόμμα. Η οικογένεια και όλες οι αξίες δεν υπάρχουν άρα δεν έχει κάτι για το οποίο να παλέψει.
Η κα Σουφλή θεωρεί ότι είναι ιδιαιτέρως έκρυθμη η κατάσταση και ότι οι λαθρομετανάστες σε μία χώρα που είναι εξαθλιωμένη από τη φτώχεια, μόλις λάβουν την εντολή, θα επιτεθούν στο ντόπιο πληθυσμό. Πληροφορίες μιλάνε για 5 εκατομμύρια οι οποίοι θα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τροφή, στέγαση και 400 Ευρώ μηνιαίως ενώ οι Έλληνες θα φορολογούνται ανηλεώς και θα έχουν διαρκή μείωση μισθών και συντάξεων.  
Ο ρόλος των ΜΚΟ, από την άλλη, δεν είναι σίγουρα η προσφορά βοήθειας από αγάπη στους λαθρομετανάστες αλλά έχουν άλλους σκοπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες της στην Καβάλα, υπάρχουν τρεις Γερμανίδες οι οποίες βοηθάνε τους λαθρομετανάστες ενώ είναι γνωστό ότι ο Φούχτελ διαίρεσε, μέσω του Καποδίστρια, την Ελλάδα σε καντόνια. Αυτοί οι εισερχόμενοι «αλληλέγγυοι» ξένοι έχουν συγκεκριμένο σκοπό. Πόσες ΜΚΟ έχουν βοηθήσει τους Έλληνες άστεγους; Γιατί οι Έλληνες επώνυμοι ενδιαφέρονται μόνο για τους αλλοδαπούς και όχι για τους Έλληνες;
Δυστυχώς η πατρίδα βάλλεται από παντού. Οι Έλληνες πρέπει να ξανακτίσουν το ελληνικό ιδεώδες. Ζούμε σε μια περίοδο σκοταδισμού όπου συνειδητά πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, να ξεχάσουμε σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουμε και μόνο έτσι θα γίνει η Ανάσταση.
Δείτε την εκπομπή.


mastroyanni