Ας μιλήσουμε για τρομοκρατία...

Γράφει ο Κλεισθένης.
Το άνανδρο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες με
θύματα αθώους πολίτες είναι καταδικαστέο από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες όλου του κόσμου.
Υπάρχουν όμως αμείλικτα ερωτήματα που πολύ λίγοι προσπαθούν να απαντήσουν, ή δεν θέλουν κάποιοι να τους επιτρέψουν να απαντήσουν.
Τι είναι αυτό που μετατρέπει νέους ανθρώπους σε μηχανές θανάτου και καταστροφής;
Γιατί νέα παιδιά, πάνω στον ανθό της ηλικίας τους αποφασίζουν να σπείρουν τον όλεθρο; 
Τι είναι αυτό που μετατρέπει αυτούς τους νέους ανθρώπους σε βομβιστές αυτοκτονίας παρασύροντας στον θάνατο αθώους πολίτες;

Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από ειδικούς και φυσικά όχι από τους κάθε λογής παντογνώστες των ΜΜΕ.
Το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ βρίθουν από βίντεο της τρομοκρατικής επίθεσης, παντού κροκοδείλια δάκρυα, παντού υποκρισία.
Σήμερα είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες, χθες όλοι Παριζιάνοι, προχθές όλοι Λονδρέζοι, Μανδριλένιοι, Νεουορκέζοι και πάει λέγοντας.
Το πρόβλημα δεν λύνεται με ευχολόγια. Η "δημοκρατική" δύση επεμβαίνει απροκάλυπτα στα Μουσουλμανικά κράτη. Αυτό δίνει την ευχέρεια σε επιτήδειους να στρατολογούν νέους, να τους φανατίζουν και με πρόσχημα την Τζιχάντ να τους στέλνει στον θάνατο και μαζί μ' αυτούς και πολλούς άλλους αθώους πολίτες.
Η δράση φέρνει αντίδραση.
Έκαναν επέμβαση στο Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν ακόμη παραμένουν, τρομοκρατούν και σκοτώνουν. Έκαναν επέμβαση στο Ιράκ, η χώρα είναι υπό διάλυση. Επέμβαση στη Συρία, την Λιβύη, και εκεί χάος. Τι περιμένουν; Απάντηση απ' τους Μουσουλμάνους με λουλούδια;
Ας σκεφτούμε πόσο δύσκολο είναι για έναν από 'μας να πάρει την απόφαση να γίνει βομβιστής αυτοκτονίας, πόσο μάλλον να είναι νεότατος. Σίγουρα μερικοί άνθρωποι δεν αντέχουν κάποιο βαρύ χτύπημα της μοίρας και αυτοκτονούν, ποτέ όμως δεν προσπαθούν να σκοτώσουν και άλλους αθώους.
Οι βομβιστές αυτοκτονίας σκοτώνονται παίρνοντας μαζί τους και πολλούς άλλους. Αυτοί όμως είναι μόνο οι τρομοκράτες;
Στο βιντεάκι που ακολουθεί παρακολουθούμε από την κάμερά του, ένα αεροπλάνο του ΝΑΤΟ όταν έγινε η επέμβαση-διάλυση στην Γιουγκοσλαβία. Ο πιλότος προφανώς είχε εντολή να καταστρέψει μία γέφυρα.
Τι έκανε όμως ο "υπέρλαμπρος" αυτός "πολιτισμένος" δυτικός;
Αφού είχε την δυνατότητα να βομβαρδίσει την γέφυρα, όπως φαίνεται στο βίντεο, κάνει στροφή και επανέρχεται όταν ένα τρένο, γεμάτο με αθώους και ανυποψίαστους πολίτες μπαίνει στην γέφυρα. Τότε λοιπόν αυτός ο πιλότος αποφασίζει να βομβαρδίσει για να σκοτώσει όλους τους επιβάτες του τρένου. Παράπλευρες απώλειες έλεγε τότε το ΝΑΤΟ.
Αυτός ο πιλότος δεν είναι τρομοκράτης; Δεν έπρεπε να συλληφθεί και να καταδικαστεί για το στυγνό έγκλημά του;
Οι τρομοκράτες που συλλαμβάνονται απανταχού της γης φυλακίζονται και δικάζονται όπως οι νόμοι ορίζουν. Αυτό το μπουμπούκι φυλακίστηκε; δικάστηκε; ή πήρε και παράσημο ανδρείας; Έμαθε κανεις ποτέ;
Το ποιος είναι τρομοκράτης δεν το ορίζει η νομική επιστήμη και το δίκαιο αλλά οι πολιτικάντηδες, οι οποίοι χαρακτηρίζουν αυθαίρετα όποιον δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Η αλ-κάιντα και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν πατριώτες αγωνιστές και μετά έγιναν τρομοκράτες. Με ποια λογική χαρακτηρίστηκαν έτσι και από ποιους; Μην τα ξεχνάμε αυτά. Το ποιοι γεννούν τρομοκράτες είναι πάλι γνωστό, το σιγοψιθυρίζουν όλοι.
Κρίμα που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν τόσοι αθώοι άνθρωποι. Πρέπει όμως να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι χωρίς φυσικά αυτό να δικαιώνει τις επιθέσεις αυτοκτονίας ή άλλες εγκληματικές πράξεις σε βάρος αθώων πολιτών.
Για επιβεβαίωση δείτε το βίντεο, είναι πολύ μικρό...