Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Έκαψε ζωντανή την έγκυο κοπέλα του γιατί δεν ήθελε να γίνει πατέρας...Τον περασμένο Ιανουάριο ο 20χρονος Έρεν Τόμπεν από το Βερολίνο έκαψε ζωντανή την 8 μηνών έγκυο κοπέλα του γιατί όπως είπε δεν ήθελε να γίνει πατέρας. 

Ο δράστης, μαζί με έναν φίλο του, είπαν ψέματα στην
19χρονη Μαρία Πέινερ ότι θα πάνε να αγοράσουν ρούχα για το μωρό. Ωστόσο, αντί για κάποιο εμπορικό κέντρο, την παρέσυραν σε δάσος στα περίχωρα του Βερολίνου.

 Όταν έφτασαν στο δάσος ο Τόμπεν την χτύπησε με ένα κομμάτι ξύλο, τη μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αφού την περίελουσε με πετρέλαιο της έβαλε φωτιά.

 Το πτώμα της άτυχης κοπέλας το ανακάλυψε ένας περαστικός την επόμενη μέρα.  

Η δικαστής της υπόθεσης είπε πως η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή και είχε τις αισθήσεις τις όταν οι δυο νέοι της έβαλαν φωτιά.

 «Για τον Τόμπεν το έγκλημα ήταν μια λύση. Ήθελε να ζήσει μια ελεύθερη και ευτυχισμένη ζωή την οποία θα την έλεγχε ο ίδιος» ανέφερε χαρακτηριστικά στην απόφασή της η δικαστής. 


topontiki
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

1 σχόλιο :

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.