Περί “συνταγματικού” τόξου και άλλες ηλιθιότητες.

Γράφει ο Κλεισθένης.
Ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες διάφορους κομματικά εγκάθετους και επιεικώς ηλίθιους να
καταθέτουν τις ηλιθιότητες περί των άκρων και του “συνταγματικού” τόξου.
Η θεωρία περί της ύπαρξης πολλών!!! άκρων προσπαθεί να ταυτίσει τους δημοκρατικά δρώντες πολίτες με το φασιστοναζιστικοειδές μόρφωμα της Χ.Α. Το κακό είναι ότι αυτή η βλακώδης θεώρηση εκφέρεται από κυβερνητικούς αξιωματούχους και όχι μόνο. Αυτή η θεωρία προσπαθεί να εξισώσει και να συμψηφίσει τα εγκλήματα των φασιστοναζιστών με την πολιτική δράση των δημοκρατικών πολιτών.
Το να αναλυθεί περισσότερο είναι χάσιμο χρόνου.

Ένα άλλο βλακώδες επιχείρημα είναι ο διαχωρισμός των κομμάτων σε αυτά που ανήκουν στο “συνταγματικό” τόξο και στα εκτός “συνταγματικού” τόξου.
Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι η Χ.Α δεν είναι κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση φασιστοναζιστοειδών.
Αυτός ο διαχωρισμός δεν γίνεται απ' τους υποστηρικτές του παραπάνω βλακώδους επιχειρήματος. Η πρόθεσή τους είναι ξεκάθαρη, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα φασιστικοναζιστικά έκτροπα, που φτάνουν μέχρι δολοφονίες, με την πολιτική δράση όσων αντιστρατεύονται τις καταστροφικές πολιτικές της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Το επιχείρημα περί της ύπαρξης “συνταγματικού” τόξου θέτει τα εξής ερωτήματα.
Όταν λένε “συνταγματικό” τόξο, τι εννοούν;
Αυτοί που υπερασπίζονται την πιστή τήρηση του ισχύοντος συντάγματος είναι εντός του “συνταγματικού” τόξου;
Αυτοί που κουρέλιασαν το σύνταγμα είναι εντός του “συνταγματικού” τόξου;
Αυτοί που επιδιώκουν την αλλαγή του ισχύοντος συντάγματος είναι εντός του “συνταγματικού τόξου;
Ας δώσει ο καθένας τις δικές του απαντήσεις.

Θα μπορούσε το επιχείρημα να είναι λογικό και βάσιμο αν μιλούσαμε για ένα δημοκρατικό σύνταγμα. Δυστυχώς το ισχύον σύνταγμα απέχει πολύ της δημοκρατικότητας. Τα περισσότερα άρθρα του έχουν να κάνουν με την διαιώνιση του σάπιου και διεφθαρμένου οικονομικοπολιτικού συστήματος και την ατιμωρησία όσων κατέχουν θέσεις εξουσίας. Άρα όταν κατηγορείται κάποιος ότι είναι εκτός του “συνταγματικού” τόξου μάλλον είναι έπαινος.

Ας αφήσουν λοιπόν τις βλακείες περί “συνταγματικών” τόξων και περί άκρων, ειδικά αυτοί που καταπατούν αναίσχυντα το ισχύον έστω και στρεβλό σύνταγμα και που είναι υπαίτιοι και υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας.