H Άννα η... αντιμνημονιακή!



gap diamantopoulou 7393445
Και ξαφνικά, η Άννα Διαμαντοπούλου ανακάλυψε πως δεν είναι πια... ΠΑΣΟΚ και αποφάσισε ότι είναι και κατά των μνημονίων!
Ναι, για τη γνωστή Άννα Διαμαντοπούλου μιλάμε. Αυτή
που ήταν επί σειρά ετών υπουργός στις αμαρτωλές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Αυτή που συμμετείχε στα υπουργικά συμβούλια του Παπανδρέου. Αυτή που ήταν μέλος της κυβέρνησης που έφερε το ΔΝΤ στη χώρα μας. Αυτή που ως υπουργός παιδείας άφησε τα σχολεία χωρίς... βιβλία. Η προκάτοχος του Στουρνάρα στο υπουργείο Ανάπτυξης...

Αυτή που στήριζε, υποστήριξε και ΨΗΦΙΖΕ τα πασοκικά μνημόνια του δωσιλογισμού. Αυτή που - στο κάτω, κάτω - ήταν υποψήφια στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κάτω από τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και του αρχιμνημονιακού Βενιζέλου.

Ζήταγε δηλαδή να τη βάλουμε στη Βουλή για να... σώσει τη χώρα μέσω της τρόικας και των μνημονίων. Ο λαός την έστειλε στο σπίτι της, όπως και πολλούς άλλους. Και τώρα που η Άννα Διαμαντοπούλου βλέπει ότι δεν έχει ελπίδα να εκλεγεί ξανά βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ (εδώ δε ξέρουμε αν θα μπει στη... βουλή το ΠΑΣΟΚ έτσι όπως πάει το πράγμα) αποφάσισε να μας πει ότι είναι... αντιμνημονιακή.


"Μνημόνια τέλος" δήλωσε με στόμφο σε πρόσφατη τηλεοπτική της εκπομπή ενώ σχεδιάζει τη δημιουργία κεντροαριστερού κόμματος... Το μόνο που δεν καταλαβαίνει η κυρία Διαμαντοπούλου, τυφλωμένη από την αλλαζονεία με την οποία πολιτικά ανατράφηκε είναι ότι ο λαός δεν είναι ηλίθιος. Ότι ο πολίτης δε ξεχνά.

Δε γίνεται κυρία Διαμαντοπούλου μας να έχετε υπηρετήσει μια ολόκληρη ζωή το ΠΑΣΟΚ, να έχετε συνυπογράψει τη βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων και να νομίζετε ότι με ένα... κλικ θα σας περιμένουμε ως αντιμνημονιακό σωτήρα μας. Η λαϊκή ετυμηγορία σας έστειλε, ήδη, στο σπίτι σας. Αφήστε μας εμάς. Θα σωθούμε μόνοι μας...



Πηγή: