Ξεδιάντροπα “σικέ” είναι ρε “ταγάρια”.

 

Image

Ο Κλεισθένης σχολιάζει.

Η επιβεβαίωση της ορθότητας της “αποχής” του λαού στα καλέσματα των πουλημένων συνδικαλισταράδων και των σάπιων και διεφθαρμένων κομμάτων γίνεται σήμερα περίτρανα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Οι λεονταρισμοί των συνδικαλισταράδων απ' τη μια και οι φιλοκοινωνικές κορώνες των κυβερνώντων απ' την άλλη κατέπεσαν καθώς φανερώθηκε ότι το παιγνίδι ήταν εξ αρχής στημένο.

Φωνάξτε δυνατά συνδικαλισταράδες γιατί έρχεται το συνέδριο της ΟΛΜΕ και η θεσούλα σας δεν είναι εξασφαλισμένη, αβαντάρετε τα συνδικαλιστικά κομματόσκυλά σας κάνοντάς τα “ήρωες” με την προειλημμένη απόφαση για επίταξη.

Όλοι κερδισμένοι, όλοι ικανοποιημένοι. Ο λαός στο σκοτάδι, στο περιθώριο, έρμαιο των κομματοσκυλοπαπαγάλων.

Δυστυχώς όμως για τα εξουσιαστικά “ταγάρια”, είναι πολλοί μα πάρα πολλοί αυτοί που αντελήφθησαν το “σικέ” παιγνίδι.

Όσο κι αν προσπάθησαν τα δουλικά των ΜΜΕ, οι τελάληδες των κομμάτων και πολλοί παρατρεχάμενοι η “συνομμωσία” αποκαλύφθηκε.

Ο ΝΔκράτης πρόεδρος της ΟΛΜΕ και τα συν αυτώ εξαπτέρυγα δήθεν “αντιτάχθηκαν” στα κελεύσματα των κομμάτων τους και περιμένουν τα επινίκια δλδ την παραμονή τους στις θεσούλες τους.

Η τρικομματική, απόλυτη, διακήρυξε και προαποφάσισε την επίταξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την θέση του σε σχέση με την απεργία μέσα στις εξετάσεις με “χρησμό”.

Το ΚΚΕ έχοντας από παλιά θέση στο ζήτημα καταψήφισε την απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στις εξετάσεις.

Μετά όλοι αυτοί οι εξουσιαστές αναρωτιούνται γιατί τους γυρνά την πλάτη ο λαός. Ψάχνουν φαίνεται για κορόιδα. Αυτή την φορά δεν θα “μασήσουμε”. Ελπίζω να τους πήραν χαμπάρι όλοι και απ' εδώ και στο εξής να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις οι πολίτες σχετικά με όσα διατυμπανίζουν τα δουλικά των ΜΜΕ και οι διαλαλητές του σάπιου κατεστημένου.

Κατά τα άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.