Απ' τα γομάρια στα γίδια.


Γράφει ο Κλεισθένης.

Είπα να μην λερώσω το κείμενό μου με ναζιστικά απόβλητα αλλά το επιτάσσει η επικαιρότητα.
Την βουλή των Ελλήνων από ναό της δημοκρατίας την κατάντησαν οίκο ενοχής, ναι! Οίκο ενοχής γιατί όλοι όσοι δραστηριοποιούνται εκέι
μέσα είναι ένοχοι
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κλεισθένη (προς θεού όχι εμένα, για την ώρα είμαι ζωντανός) του αρχαίου Κλεισθένη, του πατέρα της δημοκρατίας.
Είναι γνωστό το επεισόδιο που έγινε σήμερα στην βουλή.
Άρχισαν οι επαΐοντες, ο λαός που τους ψήφισε και τους έκανε βουλευτές φταίει.
Πολλοί δημοσιοκάφροι κουνάνε και το δάκτυλο, μαλώνοντας τους πολίτες που ψήφισαν την Χ.Α.
Αλήθεια; τι λέτε ορέ κλεφτόπουλα;
Όσο το σάπιο οικονομικοπολιτικό σύστημα δεν αποφασίζει να στείλει στην φυλακή όσους είναι υπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας τόσο οι πολίτες θα αντιδρούν με αυτό ή και άλλους τρόπους.
Μην προτρέξει κάποιος να πει ότι δεν είναι όλοι τους βρώμικοι και διεφθαρμένοι. Η γνώμη μου είναι πως όλοι έχουν την φωλιά τους λερωμένη. Αν υποθέσει κάποιος ότι υπάρχουν και “καθαροί” μπορεί να αποστομωθεί με το εξής. Αφού είναι “καθαροί” γιατί δεν αντιδρούν; Γιατί δεν καταγγέλλουν τους υπεύθυνους; Γιατί συναγελάζονται μαζί τους; Μήπως δεν τους ξέρουν; Αλλά τι λέω, να καταγγείλουν, ποιον; τον εαυτό τους, τρελοί είναι;
Όσο θα επιμένουν ότι ο μόνος που τα πήρε (αν αποδειχθεί στο δικαστήριο) είναι ο Τσοχατζόπουλος τόσο θα απαξιώνονται στην λαϊκή συνείδηση. Όσο θα προσπαθούν να μας καταστήσουν συνενόχους με το περίφημο “μαζί τα φάγαμε” τόσο ο λαός θα τους φτύνει κι αυτοί θα λένε ότι ψιχαλίζει.
Όσο η τρόικα θα βρίσκεται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση θα υπακούει στις προσταγές της τόσο ο Έλληνας θα αντιδρά. Όσο ο Έλληνας φτωχοποιείται για να σωθεί το κωλοευρώ και να 'ξοφληθούν οι τοκογλύφοι τόσο οι αντιδράσεις θα κλιμακώνονται.
Αν σήμερα εφησυχάζουν επειδή ο λαός δεν μετέχει στις κινητοποιήσεις ας αλλάξουν πλευρό. Η απόρριψη των συνδικαλισταράδων και των σάπιων και διεφθαρμένων κομμάτων είναι η βασική αιτία. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα, λέει ο πάνσοφος λαός μας.
Δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν την παρουσία της Χ.Α στο κοινοβούλιο, τους βολεύει, έχουν το φόβητρο για να τρομάζουν τους πολίτες.
Ας την “λουστούν” και να μην διαμαρτύρονται, αυτοί δημιούργησαν το “τέρας” 'όπως ο Φρανκενστάιν το δικό του.
Οι πολίτες σκάνε στα γέλια με τις αντιδράσεις του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Ποιο συνταγματικό τόξο, αυτοί έχουν κουρελιάσει το σύνταγμα. Μήπως του δημοκρατικού τόξου; Εδώ κι αν γελάνε. Κατάντησαν την δημοκρατία καταπιεστικό πολίτευμα των ολίγων και εκλεκτών προς τους πολλούς και αδύναμους. Μήπως του πατριωτικού τόξου; Σιγά τα ωά. Αυτοί ξεπουλάνε την Ελλάδα όσο-όσο.
Η φασιστική δεξιά υπήρχε, υπάρχει και πιθανό να υπάρχει και στο μέλλον. Η ενίσχυσή της όμως είναι έργο του σάπιου κατεστημένου. Το εξυπηρετεί. Αν όμως ξεφύγει απ' τα όρια η δύναμη της Χ.Α τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
Σήμερα αμπέχονα και φυσεκλίκια δεν υπάρχουν, μόνο πουλημένοι δήθεν αριστεροί, όχι φυσικά ανάμεσα στον λαό αλλά στις ηγεσίες.
Οι λαϊκοί άνθρωποι, αυτοί ντε του καφενείου, που υφίστανται τα πάνδεινα της φτωχοποίησης μπορεί να μην συμφωνούν πολιτικά με την Χ.Α των ναζί αλλά συμφωνούν και με το “γομάρια” αλλά και με το “γίδια”.

Κατά τα άλλα είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.